Джъстин Бийбър роднина с Райън Гослинг и Аврил Лавин

Джъстин Бийбър се оказа братовчед с холивудския актьор Райън Гослинг и канадската певица Аврил Лавин.

Странен обрат на съдбата – оказа се, че канадските звезди на шоубизнеса Джъстин Бийбър, Аврил Лавин и Райън Гослинг са далечни роднини.

Това е най-прекрасният ден в живота ми, написа Бийбър в своя Instagram, откривайки, че е роднина на Гослинг и Лавин, след като изследвал семейното си дърво в архивите на сайта Ancestry.com.

Отговаряйки на коментара му Аврил пише: Ще съм домакиня на коледната вечеря тази година, като думите ѝ са придружени с коледни емоджита.

Винаги съм виждал силна прилика, добавя в коментарите Скутър Браун, мениджърът на Джъстин Бийбър.

Ancestry претендира, че разполага с най-голямата онлайн колекция досиета с прецизни географски детайли и ясни исторически данни и предлага на потребителите да си направят родословно дърво или ДНК тест, за да открият свои живи роднини – близки и далечни.

Вижте тази публикация в Instagram.

I also just found out that I’m related to both Ryan gosling and Avril Lavigne this is the best day of my life.. it seems super legit it’s on ancestry.com

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на

Според семейното дърво, направено от Ancestry.com, Райън е 11-ти братовчед на Джъстин, а Аврил е негова 12-та братовчедка.

Аврил Рамона Лавин е известна канадска пънк-поп-рок изпълнителка, родена на 27 септември 1984 г. в Белвил, Онтарио, Канада. На 15-годишна възраст е на музикалнат асцена, а на 16 години подписва първия си музикален договор. До момента има издадени 6 студийни албума и един хит, достигнал №1 в официалната седмична класация на САЩ Hot 100 за най-популярни песни – Girlfriend през 2007 г.

Райън Томас Гослинг е роден на 12 ноември 1980 г. в Лондон, Онтарио, Канада. Започва актьорската си кариера още от дете в сериал на Disney Channel. До момента е участвал в 25 кино проекта, сред които Първият човек (2018), римейка на Блейд Рънер (2017), La La Land (2016), за който печели наградата Златен глобус за най-добра главна мъжка роля в мюзикъл или комедия и номинация за Оскар, трилъра Убийство по учебник (2002). Има две дъщери от актрисата Ева Мендес, с която живее на семейни начала от 2011 г.

Джъстин Дрю Бийбър също е роден в Лондон, Онтарио, Канада, на 1 март 1994 г. На 13-годишна възраст подписва първия си договор със звукозаписна компания и вече е издал 4 студийни албума. 7 негови изпълнения са достигали върха в официалната класация на Великобритания за най-популярни песни на Острова, 5 са били №1 в официалната класация за най-популярни песни в САЩ Hot 100 и 4 са били най-излъчвани в американските дискотеки. През 2018 г. се жени за дъщерята на актьора Даниел Болдуин – Хейли. Представяме видео колекция с всичките №1 хитове на Джъстин Бийбър:

Снимка на Джъстин Бийбър: facebook.com/JustinBieber

loading...