Диетата на Анджелина Джоли

Angelina Jolie

Представяме личната диета на Анджелина Джоли, с която актрисата поддържа своята здрава и красива форма.

През различните етапи от живота си, Анджелина Джоли се е отнасяла различно към своята фигура и начин на хранене. И колкото повече пораства, толкова по-стриктна става.

Самата тя признава, че преди години била свикнала да започва деня си с цигара и чаша кафе, като пропускала закуската. Днес многодетната майка твърди, че не пие алкохол, не пуши и не консумира кафе, дори никакъв кофеин.

Красавицата Анджелина е номинирана за наградата Златен глубос за най-добра женска роля за филма Подмяната. Актрисата отново изглежда в страхотна форма.

Основният начин, който Анджелина Джоли твърди, че й помага е стриктното отмерване на малко порции през целия ден. Когато иска да влезе във форма, Анджелина се храни по 5-6 пъти на ден в малки количества. Този метод поддържа метаболизма й в кондиция, не се пренатоварва и не позволява да задържа в себе си храна и течности. Освен всичко, когато яде на малки порции, не може да се оплаче от подут корем. Тя обича да редува една порция протеини, една порция въглехидрати, което е вариант на разделното хранене.

Анджелина Джоли не е почитателка на стриктните диети, които отмерват грамажа на всяка хапка, както и точния час на ядене. Сред храните, от които не се отказва и твърди, че й помагат за добрата фигура са: прясна морска риба, прясно телешко, свежи и сезонни зеленчуци, соево мляко. Когато иска да влезе във форма, захарта напълно излиза от менюто й.

плодове и зеленчуци

Най-голямото предизвикателство, което е заставало пред Анджелина, свързано с фигурата й, е подготовката за филма Laura Croft Tomb Raider. Освен стриктната диета, включваща горните продукти, Джоли е била подложена и на сериозни тренировки. Основните й занимания са били кикбокс, кану, уличен бой и упражнения по йога.

Zdraven.bg Ви поздравява с хита на Ролинг Стоунс Anybody Seen My Baby, в чийто видеоклип участва Анджелина Джоли:

Снимки: зеленчуци: freeimages.com; Анджелина Джоли: Cancillería del Ecuador