Диета с вилица

вилици

Представяме любопитна диета с вилица.

Французите предлагат нова диета, в чиято основа е приборът вилица.

Според програмата на хранене достатъчно е да се използват продукти, които може да се ядат само с вилица. Лъжиците, ножовете са забранени, също така и ползването на пръсти, т.е ядене на хляб, пица, хамбургер.

С помощта на тази диета за месец ще отслабнете с два килограми, което според диетолозите и експертите по хранене е идеална загуба на килограми.

Диетата не е строга и повечето хора я възприемат като стил на живот, а не като диета, пише агенция БГНЕС. По време на диетата не се прескача ядене, приемат се закуска, обяд и вечеря. Не бива да прекалявате със закуската и обяда, а най-голямата нагласа е за вечерята, когато обикновено се яде с вилица.

Препоръчват се ястия като риба, паста, бобови, житни храни и всички видове зеленчуци. По време на вечерята не трябва в никакъв случай да се консумира сладкиши, ядки, червени меса, хляб, сирене, кетчуп.

Не забравяйте, че не можете да очаквате чудеса, ако не сте физически активни! Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чийто видеоклипове се спортува:

Снимка: Асиф Акбар