Диета с магданоз

коктейл от магданоз

Отслабнете бързо с коктейл от магданоз.

Ако искате да се отървете от излишните килограми за кратко време, опитайте тази проста натурална напитка, която е здравословна и ефективна в борбата с мазнините.

Имате нужда от връзка магданоз, един лимон и чаша вода и за 5 дни ще свалите 3 килограма, ако спазвате правилата. А те са много прости, пише агенция БГНЕС.

Магданозът е нискокалорична храна, нарежете го на ситно или най-добре го сложете в блендер, а сокът на лимона допълнете с чаша вода.

Сутрин на гладно изпийте този сок и правете тази процедура през следващите пет дни, след което направете почивка за 10 дни.

След това можете да повторите процедурата.

Напитката помага за изгарянето на калории, подхранва тялото с витамини и минерали, а магданозът подобрява храносмилането и ви позволява бързо да се отървете от излишните течности в тялото, така че ще се почувствате по-леки и по-привлекателни.

Интересното е, че връзка магданоз има повече витамин C от един портокал.

В 100 грама магданоз се съдържат средно 1640 микрограма витамин K (което е над 1560% от необходимата дневна доза), 166 милиграма витамин C (или 160% от дневната доза), 420 микрограма витамин А (или 53% от дневната доза), 158 микрограма витамин B9 (или 38% от дневната доза), както и изобилие на минералите желязо (6.2 милиграма или 48% от дневната доза), калций (138 милиграма или 14% от дневната доза), магнезий (50 милиграма или 14% от дневната доза), калий (554 милиграма или 12% от дневната доза) и цинк (1.07 милиграма или 11% от дневната доза).

Снимка на коктейл от магданоз: marker_photography / Pixabay