Доктор Дулитъл с бляскава гала премиера

гала премиера Д-р Дулитъл

Звездите от новата кино адаптация за Доктор Дулитъл блестяха на гала премиерата в Холувид.

Дългоочакваната продукция Доктор Дулитъл, вдъхновена от романа на писателя Хю Лофтинг „Пътешествията на доктор Дулитъл“, представя суперзвездата Робърт Дауни Джуниър в изключително ексцентрична нова светлина и само засилва любопитството на зрителите.

Още един повод за внимание и силен интерес към Доктор Дулитъл бе и бляскавата световна премиера, която се състоя на 12 януари 2020 г. в Regency Village Theatre в Лос Анджелис, САЩ.

Звездният актьорски състав, създателите на филма, както и стотици фенове уважиха събитието и бяха съпричастни с общата еуфория от задаващата се зрелищна продукция. Напълно в тон с темата на филма и животинския свят, който той представя, „червеният“ килим всъщност беше избран в зелено.

Акцент на вечерта бяха и актьорите, издържани в стилни тоалети, и точно както и във филма – задружна, весела компания, която се забавлява съвсем искрено заедно с всички останали гости. Робърт Дауни Джуниър, Майкъл Шийн, младите и талантливи Кармел Ланиадо и Хари Колет бяха част от звездите на събитието.

гала премиера на Доктор Дулитъл

гала премиера на Доктор Дулитъл
гала премиера на Доктор Дулитъл
гала премиера на Доктор Дулитъл

А холивудските знаменитости Селена Гомес, Рами Малек, Джон Сина, които подариха гласовете си на някои от най-емблематичните говорещи животни в Доктор Дулитъл, също блестяха от зеления килим и допълваха приказната атмосфера на световната премиера.

гала премиера на Доктор Дулитъл
гала премиера на Доктор Дулитъл

С много усмивка, мъдри послания и положителна енергия Доктор Дулитъл завладява киноекраните в България с невъобразимото приключение, към което ще ни поведат гениалния доктор-странник, неговата необикновена компания от приятели от 17 януари 2020 г. на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, разпространяван от Форум Филм: