Долф Лундгрен в благотворителна кампания за нашите деца

Холивудската звезда Долф Лундгрен се присъедини с чест към кампанията на фондация И аз мога за изграждането на Медицински център за деца с увреждания.

Лундгрен направи това като се снима с черна тениска I can too – символ на инициативата. Досега повече от 40 популярни личности са се включили в подобна фотосесия. Сред тях са Красимир Балъков, Мария Игнатова, Мария Илиева, група D2, Руши Видинлиев, Ники Илиев, Иван Лечев, Мария Илиева, Теодосий Спасов, Белослава, Ники Кънчев, Мартин Захариев, Деси Тенекеджиева и др.

Медицинският център за деца с увреждания в Студентски град в София, блок 11, ще бъде открит на 27 октомври, въпреки че не са събрани всички пари необходими за окончателното му завършване. Идеята е той да започне да функционира от началото на месец декември, съобщи dariknews.bg.

Малко повече от 84 000 лева трябват още за центъра. Довършването му може да бъде подпомогнато чрез изпращане на sms на 1415 или обаждане на телефон 09005 1415 . Дарения могат да се правят и на специално открита банкова сметка, която е:

Юробанк И Еф Джи България, IBAN:BG15BPBI79421080910101, SWIFT (BIC): BPBIBGSF.

Средствата се събират и чрез продажба на уникални продукти с логото на кампанията. Такива например са тениските I can too, който се предлагат в бял и черен цвят. Те са с цена 10 лева и могат да се купят от офиса на фондация “И аз мога” в столицата, който се намира на улица „Гурко” № 12 или да да се поръчат и от сайта icantoo.eu. Там се предлагат още картички, значки, чанти, гривни. От скоро се предлагат и коледни картички с рисунки на деца. Цената им е 1 лев. и също могат да бъдат купени от офиса на фондацията.

Снимка: icantoo.eu