Жените най-секси на 31

Жените най-секси на 31, обявиха експерти.

Жените са най-сексапилни в началото на третото си десетилетие. Върхът на красотата и привличането е 31-та година в живота на нежния пол, твърди проучване.

С годините човек осъзнава качествата си, а жените обикновено имат вече и изграден собствен стил в обличането и гримирането си, а това ги отделя от общата маса.

Жените между 29 и 31 г. имат самочувствие, нещо което младите девойки нямат, и това ги прави по-привлекателни, показва анкета, в която участвали 2000 мъже и жени. А това потвърждава и онова за което с години се говори – при определени хора красотата зависи повече от поведението и от това как се чувстват, а не от физическите критерии.

Близо 70% от запитаните посочват като ключов показател за привлекателна жена самочувствието, 67% физическата красота, а за 47% от анкетираните секси жена е тази, която има стил. Две трети са на мнение, че красотата идва с годините.

Повече от половината участници в анкетата смятат, че всяка несигурност изчезва в тридесеттте години от живота, а сексапилът расте със самочувствието, допълва агенция БГНЕС.

55% от жените са признали, че са научили да се гримират около 30-те си години в зависимост от чертите на лицето и тена. Изследването е потвърдило, че красотата е комбинация от самочувствие, стил и онова, което ни прави уникални, пише dariknews.bg.

Снимка: skins.be

Zdraven.bg ви предлага да видите клипа на песента на Дженифър Лав Хюит Can I Go Now: