Жълтото отново на мода през 2009 година

Жълтият цвят се превърна в любим за повечето модни дизайнери през 2009 година.

Дали това ще е рокля, сако или джинси, модерните дами обезателно трябва да имат нещо жълто в гардероба си, ако искат да бъдат в крак с последните тенденции, съветват модните експерти.

Лола Голденберг, която изучава цветовете, не е учудена от тазгодишния моден акцент. Тя предвиди това още миналата година в доклада си за преобладаващия цвят на подиума.

Жълтият цвят е много индивидуален. Това е цвят, който много открива. Смелостта да се носят жълти дрехи показва смелостта да подчертаете вашата личност. А когато става въпрос за креативност и екстравагантност, винаги ще се сблъскваме с жълтия цвят, казва Голденберг.

Редакцията на германското модно списание Бригите планира да покаже модната жълта линия. Това няма да е лесно, защото жълтият цвят много трудно се съчетава с другите цветове.

Човек понякога иска да изненада околните, да изрази смелост, и въпреки това е необходимо да се комбинира този цвят с останалите дрехи от гардероба си. Естествено, недопустимо е да имате само жълти тоалети в гардероба си“, казва главната редакторка на списанието Ен Валер.

Живите тонове не отиват на всички, особено на русокосите жени. Но няма нужда от паника, с жълти обувки и чанта, пак ще сте в крак с модата, казва още Ен Валер.

Снимка: Ednei Jordao

loading...