Забавна реклама на A&F с Call Me Baby

Забавна и оригинална реклама със световния Call Me Baby създаде популярна фирма за ежедневна мъжка мода.

Американската модна фирма Abercrombie & Fitch направи забавна реклама със своите мъжки модели и световния хит Call Me Maybe.

Конфекцията на A&F се продава в цял свят и е насочена основно към потребители на възраст 18-22 години. Фирмата е създадена в Манхатън, Ню Йорк, през 1892 г. като се специализира в продажба на спортни стоки и риболовни принадлежности. През 1977 г. обявява банкрут, като в периода 1978-79 г. е възобновена отново и вече се насочва към ежедневни луксозни дрехи за младежи. В момента централата на A&F е в Охайо, САЩ, и в Милано, Италия, се намира европейският й офис. Abercrombie & Fitch има над 1050 магазина в 18 държави в света, а за 2011 година отчита оборот от над 4.1 мрд. щ. д. и над 126 млн. щ. д. нетна печалба. A&F също участва и в много хуманитарни и благотворителни проекти.

През октомври 2011 г. Abercrombie & Fitch откива песента на Карли Рае Джесън Call Me Maybe и я включва в официалния рекламен саундтрак на фирмата. През лятото на 2012 г., когато песента става световен хит, мъжките модели на A&F записват клип с рекламна цел, който става популярен в YouTube през декември 2012 г. Рекламното видео е заснето в Ню Йорк, Лондон, Париж, Виена и други градове по света.

Снимка: Abercrombie & Fitch

loading...