Забавни реклами на бира

Тъмна или светла бира, тази напитка е най-любимият алкохол на българите – мъже и жени.

Тези данни показа мащабно двугодишно проучване във Фейсбук от Zdraven.bg сред 70 000 българи. 32% от мъжете и жените в България предпочитат бира за любима напитка.

Бира помага за здравина на костите. Алкохолната напитка бира е полезна след спорт и като превенция срещу рак на гърдата и рак на простатата. Бира е полезна при грип и настинка, както и срещу стрес и стареене. В умерено количество има благоприятно действия за здравето и красотата на кожата, косата и ноктите заради естествените си съставки. В бира се съдържат полезните елементи магнезий, калий, цинк, фосфор, силиций, мед, натрий, на витамин B1, B2, B3, B6 и B12, а също и на аминокиселини.

Учените са достигнали до извода, че ако се консумира бира в умерено количество, се намалява риска от диабет и високо кръвно налягане и дори това помага за отслабване. Жените могат да пият 330 мл бира на ден, а мъжете – 500 мл без риск от негативни ефекти.

За добро настроение Zdraven.bg представя на всички вас селекция с 10-те най-забавни реклами на бира на световни марки като Heineken (Холандия), Stella Artois (Белгия), Carlton (Австралия), Hahn (Австралия), Keystone (САЩ) и Budweiser (САЩ), както и българската марка Ариана:

В плейлистата са включени кампаниите: Heineken – Deja Vu; Stella Artois – Destiny; Bud – Clothing Drive; Hahn – Pool; Keystone – Blue Tooth; Carlton – Chase; Ариана – Отварячката; Tui – Girls и две на Tuborg вкл. за безалкохолна бира.

Наздраве! 🙂

Снимка: Jim Sher