Защо мъже оперират своя пенис

Какви са причините някои мъже да оперират своя пенис?

Някои мъже оперират своя пенис. Хирургическата интервенция се нарича пенопластика и на нея се подлагат най-често мъже на възраст между 30 и 50 години. Защо?

Италианските мъже са считани за едни от най-добрите любовници на Стария континент, но изглежда че те самите не са много горди със своята мъжественост.

Тенденцията показва, че всяка година заявките за хирургичното уголемяване на пениса растат с 25%, пише в-к Independent, като се позовава на водещ хирург в тази област.

Според д-р Алесандро Литара, директор на Центъра за сексуална медицина в Милано, през миналата година са били извършени 300 такива операции, съобщава агенция БТА. Цената им никак не е малка и варира между 2500 и 6000 британски лири.

Хирургическата интервенция се нарича пенопластика и на нея се подлагат най-често мъже на възраст между 30 и 50 години.

Предпочитаните заявки били за пенис с по-голям диаметър, следвали тези за удължаване, но не били редки и изискванията и за двете операции.

В повечето от случаите мъжете не прибягвали до скъпата процедура, за да задоволят по-пълно сексуалните желания на партньорките си. Оперираните били подтиквани от желанието да не падат по-долу от другите мъже, за чиято надареност узнават от съблекалните и от порно филмите.

Д-р Литара сподели пред вестника, че не рядко връщал потенциални пациенти, тъй като очакванията им били прекалено надценени.

Други пък показвали признаци на психологически комплекси.

Процедурата за хирургическо уголемяване на пенис никак не е безобидна. Според проучване от 2011 г. на специалисти от университета в Торино след пенопластика се получават множество усложнения.

За доброто настроение на всички от Zdraven.bg поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

Снимка: Muscle Dominator