Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2018 година

зодия Близнаци

Представяме прогнозен хороскоп за здравето на родените под подвижния въздушен знак Близнаци през 2018 година.

През 2018 г. представителите на зодия Близнаци ще имат повече енергия от обичайното. Ви ще можете да свършите много неща през годината, както и да започнете нови проекти, важни за бъдещето ви.

Здравето на представителите на зодия Близнаци през 2018-та ще бъде променливо. Най-често може да имате проблеми, свързани с кожата, стомашно-чревния тракт или неврологичните проблеми.

Приливът на енергия, който ще чувствате в различни периоди през годината, използвайте за спорт, за да си гарантирате здраво тяло. Подходящите видове спорт за зодия Близнаци можете да прочете ТУК.

Отдавайте се на почивка, когато почувствате, че се уморени. Ако не се преуморявате, спортувате умерено, но редовно, и освободите съзнанието си от напрежението, ще бъдете здрави през цялата година.

През март 2018 г., когато Меркурий е ретрограден, не си давайте много зор, а отделете повече време за отмора и спокойствие. В периода от началото на март до началото на май проблеми, свързани с краката или коленете, могат да ви разстроят.

През август избягвайте напрежението и силните емоции, защото е период с висок риск от сърдечно-съдови проблеми, които могат да засегнат Близнаците. Съсредоточете се върху здравословното хранене и специално към храни за здраво сърце и такива, които свалят високото кръвно налягане. Правете редовни разходки сред природата и леки физически упражнения.

Затрудненията, свързани със здравето, ще продължат да представляват пречки в ежедневието на Близнаците и трябва да сте още по-внимателни по отношение на стомаха си след 11 октомври. През декември 2018 г. ще се чувствате изключително щастливи и здрави.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Близнаци:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2018 година

Снимка: Elsa Bordelosse Gundos