Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година

жена Везни

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под въздушния знак Везни през 2016 година.

Представителите на зодия Везни са сред най-облагодетелстваните в здравно отношение през 2016 г. спрямо повечето от останалите знаци. Във физично отношение 2016-та е прекрасна за вас и ще имате много възможности да се радвате на живота. Емоционалното състояние може да бъде леко нестабилно, но това се оправя с малко почивка.

В периода април-юли 2016 г. се очакват леки колебания в психичното здраве на Везните, но пък след септември се засилва физическата здравина, посочва sunsigns.org.

Като цяло през 2016 г. Слънцето ще влива поток от положителна енергия за Везните, обещава gotohoroscope.com, и това ще укрепи здравето им. Тези, които страдат от заболяване, ще се излекуват или поне подобрят своето състояние и почувстват по-добре, дори за изненада на лекарите.

В началото на 2016-та ще настъпи по-хармоничен и балансиран период за Везните спрямо динамичните седмици в края на отминаващата година.

През януари-февруари сте застрашени от настинки, пазете се! Ако обаче настъпят усложнения, останете си вкъщи, а не подминавайте с лекота това и не ходете болни на работа, дори шефът ви да настоява.

В края на пролетта отново физическото ви състояние ще се върне към обичайното ви добро здраве. Може да увеличите темпото в работата без притеснения, дори да сте с нова месторабота.

От тогава до края на годината ще се чувствате направо отлично и затова отделете малко от своята енергия да обърнете внимание и помогнете на своите близки около вас. Но не прекалявайте в себеотдаването, защото всяка енергия има свой лимит. Отделяйте достатъчно време в грижи за себе си, особено по отношение на здравето.

Поздравяваме всички Везни със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Везни:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Рая Пай