Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година

зодия Дева

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под земния знак Дева през 2016 година.

Здравето на представителите на зодия Дева ще бъде изключително добро в началото на 2016 г., когато ще бъдете ангажирани с различни дейности. Спортувайте постоянно, за да тренирате своята издържливост, съветва sunsigns.org.

Направете си почивка от забързаното ежедневие най-добре до август. Правете разходки и кардио упражнения, съчетани с подходяща здравословна диета, за да бъдете в изрядно здраве през цялата 2016 г., особено в рисковите периоди.

2016 г. няма да бъде лесна за Девите, но пък здравето като цяло ще е отлично, успокоява gotohoroscope.com. Основни фактори, влияещи на здравето на Девите през 2016 г., са динамиката, стресът и неспирната работа. Но дори да се чувствате зле, не мислете да напускате работа или да се отказвате от амбиции, особено когато ви правят щастливи. Лека настинка или депресия, които може да ви налегнат, няма да са проблем за нещо сериозно. Намалете леко темпото и това ще се отрази благоприятно на здравето ви. Така и няма да пропуснете в бързината важни стъпки, които изисква вашата дейност.

В средата на годината, в периода април-юли, леко ще се промени вашето виждане как човек трябва да бъде истински здрав. Ще започнете да обръщате повече внимание на себе си, но няма да обикаляте поликлиниките. Ще почуствате вътрешен копнеж за самоусъвършенстване и концентрация, не само върху физическите аспекти. Запишете се на фитнес или йога, започнете сутрин и/или вечер да правите упражнения. Това ви действие ще засили вашия имунитет срещу вируси и ще повиши вашата работоспособност. Тъй като в този период защитата срещу болести на Девите е застрашена да отслабне, ако не спортувате, ще трябва да харчите доста за лекарства, за да бъдете отново в добра кондиция.

През есента защитните механизми на организма на Девите ще отслабнат, но не защото ще ви липсват витамини. Това основно ще се дължи на не толкова положителните аспекти, с които управляващата планета Меркурий ще може да ви закриля, както друг път. Това ще бъде най-рисковия период за здравето на Девите. Възможна е дори появата и на сериозни заболявания, а не просто обикновена настинка. Пазете се!

Поздравяваме всички Деви със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Дева:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Рая Пай