Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Овен през 2015 година.

Овните ще се радват на отлично здраве през 2015 година. Критични за тях са месеците март и юли. Юпитер в Лъв ще ги зарежда с много ентусиазъм и сили, а Сатурн в Стрелец ще ги щади. По-малко да се натоварват след месец август на 2015 година, казва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Представителите на зодия Овен са благословени с отлично здраве през 2015 година, освен някои дребни заболявания, причинени от стрес. Бъдете внимателни с вирусни инфекции и стимулирайте имунитета си с естествени лечебни техники като йога, медитация и ароматерапия, съветва sunsigns.org.

Трябва особено да внимавате и да се пазите от настинки. Пазете краката си сухи и си останете вкъщи, когато навън вали Дори по време на летните месеци ще бъдете податливи към настинки, затова се обличайте внимателно според времето и мястото и полагайте разумни и правилни грижи за себе си.

В края на деня, когато представител на зодия Овен най-накрая се разболее и се умори, че е непрекъснато болен, той в крайна сметка ще се потърси мнението на лекар и ще започне да обръща повече внимание на здравето си. Вероятността за намиране на добри специалисти за решаването на здравния проблем, е доста висока.

Нека представителите на зодия Овен обърнат особено внимание на здравето си в следните периоди на 2015 година, съветва gotohoroscope.com:

13 януари – 20 февруари:
През този период хората зодия Овен ще се чувстват уморени и депресирани. Психологическа криза може да изостри някои хронични заболявания. Също така, по време на този период, тялото ще бъде податлив на инфекциозни заболявания, настъпили в латентна форма. В случай на повишена температура, дори ако според Вас това е абсолютно нищо тревожно, трябва посетите лекар веднага.

13 май – 24 юни:
През този период се пазете от заболявания на горните дихателни пътища, настинки и влошаване на алергии, ако имате такива.

Лято 2015 (от средата на юни до следата на септември) :
През летните месеци има повишена вероятност от фрактури и контузии. Кости и зъби ще бъдат особено уязвими. Не е препоръчително да имате дентални процедури, извършени през летния сезон, особено свързани с протези и импланти.

26 септември – 12 ноември:
Това е една от най-трудните периоди за здравето, когато тялото Ви е много отслабено и се нуждаете от подкрепа. Това ще Ви бъде от полза за извършване на превантивни процедури, насочени към засилване на имунната система и предотвратяване на изострянето на някоя хронична болест. Също трябва да се обърне специално внимание на хранителните навици и качеството на храната, която поемате. Рискът от развитие на хранително отравяне се повишава.

След 11 август представителите на зодия Овен може да бъдат уязвими в областа на червата, черния дроб, жлъчката, подчертава Марги Паскалева.

Козметични процедури ще се окажат успешни през периода 21 февруари – 31 март. Вие трябва да стоите далеч от всякаква работа за цел да запази младостта и красотата си в дните между 25 юли и 6 септември. Освен това е препоръчително за Вас да стоите далеч от инжекции от всякакъв вид (ботокс, хиалуронова киселина, и т.н.), лифтинг и повдигане на кожата, пластични операции, татуировки, пиърсинг – тези процедури, може да дадат обратен ефект от това, което се очаква и може да се окажат вредни за Вашето здраве.

Снимка: Майк Бийн

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година