Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година

жена Овен

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под огнения знак Овен през 2016 година.

Представителите на зодия Овен ще са сред най-облагодетелстваните в здравно отношение зодии през 2016 г., обобщава астроложката Марги Паскалева, която редовно публикува подробни ежедневни хороскопи в своя сайт astroamor.wordpress.com. През 2016 година Овните като цяло ще са здрави и енергични, защото Сатурн в Стрелец през цялата година образува благоприятен аспект със Слънцето им. Влиянието на планетата Марс ще бъде значимо върху здравето на Овните. Марс ще транзитира през Стрелец от 6 март до 26 септември 2016-та, което е много благоприятен за тях аспект.

През 2016 г. представителите на зодия Овен ще бъдат изпълнени с жизненост. Енергията на Овните ще помогне да бъдат преодолени всички здравни поблеми без затруднения през 2016 г., обобщава sunsigns.org.

Овните спортисти ще блестят в своите области и ще достигат отлични постижения, благодарение на силната си издържливост.

В периода от 12 април до 3 юли 2016 г. Марс в Стрелец ще бъде ретрограден. Това налага както Овните, така и всички хора да бъдат по-внимателни при оперативни интервенции. Ретродният Марс не се препоръчва за планови операции, а това все пак е доста дълъг период и да се вземе по внимание, съветва Марги Паскалева.

Слънцето също ще помага на Овните да не попадат в болница, или поне това да е в краен, рядък случай. Все пак най-често Овните ще страдат от дребни, но неприятни проблеми – напр. спъване, одраскване на кожата и подобни. Но това няма да е реален проблем. Все пак внимавайте, колкото и тривиално да звучи. Макар звездите да се усмихват в здравен аспект на Овните, помнете, че не сте от камък, предупреждава gotohoroscope.com.

Съветваме Овните да погледнат навътре в себе си, колкото се може по-дълбоко, за да изкоренят успешно всички слабости. Основната причина за всички физически недоразумения при представителите на зодия Овен се крие в дълбините на вътрешния им свят. Помислете над това, за предпочитане преди края на пролетта!

През цялото лято посветете своето внимание на вашите роднини, защото тяхното благосъстояние директно ще влияе върху вашето здраве. Ако някой от тях се разболее, вие веднага ще се притечете на помощ, независимо дали го искат или не. Убедете ги, че е необходима вашата помощ! Защото ако проблемите се решат навреме, то ще бъде избегнато усложняването им вбъдеще.

Критичен периода за здравето на Овните е от 28 септември до 10 ноември 2016 г., предупреждава Марги Паскалева.

Овни, запомнете също, че през 2016 г. не бима да разчитате само на традиционната медицина! Естествено, консултирайте се и със специалистите! Но ако смятате, че организмът ви ще се пребори сам с някой здравен проблем, природното лечение е за предпочитане. С това замърсяване на околната среда и храните организмът ни обаче от десетилетия вече не е така силен. За да не подцените някой здравен проблем, при първа проява на необичайни за вас симптоми посетете лекар!

За радост на Овните, към края на 2016-та отново ще пръщият от здраве. През зимата може и да моржувате, но без да прекалявате с рисковете. Разумната сдържаност е ключ към прогреса и успеха.

Поздравяваме всички Овни със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Овен:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Дан ДеЛука