Здравен хороскоп за зодия Овен през 2019 година

жена зодия Овен 2019

Представяме здравен хороскоп за родените под кардиналния огнен знак Овен през 2019 година.

За представителите на зодия Овен 2019-та година ще бъде значима и ще бъдете заредени с енергия.

Начинът, по който действате заради новата енергия, с която ще се заредите, ще ви даде чувство на оптимизъм, което може би не сте изпитвали преди. Не само ще получите прилив на физическа енергия, но и психична енергия, която ще ви помага в моментите, когато се чувствате по-щастливи и развълнувани от другите.

2019 г. ще бъде динамична и значима за Овните и в други аспекти, затова е важно да не се пренебре здравето, когато правите своите планове.

През 2019 г. Овенът може да действа без ограничения, ако сте наистина уверени в това, което вършите. Но тази преценка трябва да произтича единствено от резултатите, получени въз основа на ясен анализ на текущите събития.

Например, ако решите да карате ски с приятели, въпреки настинката, която имате, то едва ли някой ще ви забрани това. Но трябва ясно да разберете какви могат да бъдат последица от подобно решение: да се борите с температурата, която буквално може да увреди здравето ви в продължение на поне една седмица. Струва ли си? Всеки решава за себе си. Но ако кашлицата в съответвата ситуация е следствие от приключването на лекувания възпалителен процес, ако тялото вече е укрепнало и няма съмнение, че имунитетът ще може да се справи с предстоящите трудности, то тогава всичко ще се оправи. Това е разумно самочувствие, типично за Овните.

Също така си струва да се отбележи, че през 2019 г. Овните трябва да внимават за рисковете, свързани с интимните отношения. Страстта не бива да надделява над интелекта, а в противен случай може да откриете изключително нежелани последици, които след това трябва да се лекуват дълго време.

Най-силен имунитетът на представителите на зодия Овен ще бъде в началото на 2019 г., от средата до края на летния сезон, както и през зимата. През март може да ви се струпат здравни проблеми на главата, а през април опазете душевното си здраве, предвид очакван по-силен стрес и претеснения през този месец. Юли ще бъде най-подходящ за романтика, а през ноември – за започване на спортни тренировки, ако не практикувате засега.

Понякога е добре да обърнете малко повече внимание на здравното си състоянието като цяло, а 2019 г. е добър период, който дава на представителите на знака Овен много благоприятни възможности.

Снимка: Адина Войчу

Песни на българи, представители на зодия Овен

Може да прочетете също и за другите слънчеви знаци:

Здравен хороскоп за зодия Телец през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2019 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2019 година