Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година

жена Рак

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под водния знак Рак през 2016 година.

През 2016 г. представителите на зодия Рак трябва да полагат правилните грижи за своето здраве, съветва sunsigns.org. В началото на годината ще имате изключителен порив да се занимавате с много дейности. Трябва обаче да бъдете внимателни за здравето си между март и юли 2016 г., когато следва да си почивате, колкото е възможно, за да се предотвратите стреса.

Като цяло 2016 г. ще бъде изключително ярка и незабравима за зодия Рак. През цялата година се очакват различни ситуации, които ще засегнат повече или по-малко вътрешния ви мир и емоционален свят. По отношение на здравето ви се изисква основно внимание. Нуждаете се от своевременна реакция към настъпващите промени около вас и така ще можете почти всички неприятни ситуации. За съжаление, няма да имате подкрепата на звездите, но пък те няма и да ви пречат да изпълните вашите планове.

Възможно е да имате проблем с апендикса, ако не ви е отстранен.

Първата половина на 2016 година не е подходяща да дълги пътувания и туризъм, съветва gotohoroscope.com. Но не бива и да се ограничавате прекалено и да си стоите единствено вкъщи. забавлявайте се, но напр. не излизайте на разходка в дъжда без чадър! Просто бъдете винаги нащрек!

От средата на юни ситуацията около вас ще се подобри. Намалява вероятността от рани и синини, а и цялото ви здравословно състояние ще е по-добро. Дори, ако има кавги вкъщи, ще бъдат по-лесно избягвани. Вие ще бъдете по-малко раздразнителни, ще изчезне главоболието и други проблеми, причинени от неправилното функциониране на нервната система. Периодът лято-есен, та до началото на декември, ще бъде изпълнен с по-малко стрес, спрямо предходните месеци. Все пак продължават да съществуват рискове от непредвидени рискови ситуации. Бъдете внимателни непрекъснато!

За доброто настроение на всички представяме видео колекция от изпълнения на българи, представители на зодия Рак:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Брайън Томлинсън