Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година

зодия Рак

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под кардиналния воден знак Рак през 2017 година.

През 2017 година представителите на зодия Рак не бива да се претоварват. Не се опитвайте да вършите повече неща, отколкото можете да понесете!

През 2017 г. психичното здраве на зодия Рак ще е в много добро състояние, но ще трябва да се обръща повече внимание на физическото здраве.

Спортувайте през годината редовно. Кой е най-подходящият спорт за зодия Рак, прочетете ТУК. Ако ви мързи да спортувате, поне измислете някаква дейност, а не се застоявайте обездвижени или излегнали. Особено защото по принцип зодия Рак не се слави със силна имунна система, а годината е подходяща за укрепването й.

Още с настъпването на 2017 година представителите на зодия Рак ще усетят силен прилив на енергия и сезонните грипове и настинки леко ще ги подминават. Но ако желаете трайно да укрепите имунитета си за години напред, започнете да полагате усилия от себе си. 2017-та е подходяща за това.

Подходящ съвет за засилване на имунитета на зодия Рак: калявайте се към студа. Например – вземете екстремна сауна, а след това леден душ.

През 2017 г. няма сериозни рискове от влошаване на здравето на зодия Рак у дома или на работното място – най-много да се ударите някъде леко и да минете със синина или цицина.

Рисков момент вероятно ще се появи при предприемане на далечни пътувания в чужбина. При посещение в екзотична държава, независимо дали за командировка или просто романтично пътешествие, непременно предприемете всички необходими ваксинации – напр. за хепатит или доста по-редки болести, характерни за съответното географско място.

Като цяло 2017 г. ще бъде изключително подходяща за представителите на зодия Рак да укрепят здравето си за години напред. Използвайте момента!

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Рак:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Марко Монети