Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година

жена Стрелец

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под огнения знак Стрелец през 2016 година.

В началото на 2016 г. представителите на зодия Стрелец ще бъдат изключително заети и няма да имат време за почивка, предупреждава sunsigns.org. През април положението ще се успокои и ще е подходящо за релакс или отпуска. Това ще освежи не само физическото ви здраве, а ще подобри и емоционалния ви свят.

През цялата 2016 г. Стрелците ще бъдат под зоркото око на Сатурн, съобщава gotohoroscope.com. Това ще даде укрепване на имунната система, включително силна защита срещу различни настинки. Това не означава, че на воля можете да организирате купони с преспиване на места, където респираторните вируси върлуват.

Имунната система на Стрелците ще бъде в състояние да се справя с опасности и дори член на семеството ви да се разболее, вас най-вероятно ще ви подмине. В периоди на епидемии е добре да се наблегне на витамини и антиоксиданти, приети чрез здравословно хранене. Тялото ви ще знае как да се бори с такива опасности, без да имате нужда от външна помощ.

В периода януари-април е малко вероятно да хванете сериозно заболяване. Евентуално може да се случат някои битови злопулуки, при които да се разминете с някоя синина или дребно порязване. В този период е добре да отделите време да си направите профилактични прегледи и изследвания за някои добре известни заболявания, за които не сте се замисляли толкова преди, като напр. за ниво на холестерол, триглицериди, артрит и подобни. Всеки симптом, уловен в ранен етап, драстично повишава вероятността от последващо излекуване.

В периода май-август не се очаква някаква драстична промяна на здравословното ви състояние, освен засилване на вероятността от нараняване или лека контузия, че дори и счупвания, затова бъдете внимателни.

Стрелците, които са шофьори, да внимават особено да не карат с превишена скорост, защото има по-висок риск за автомобилна катастрофа. Карайте спокойно и съсредоточено! Не предприемайте дълго пътуване с кола! По-добре отидете на почивка или екскурзия през есента, когато ще бъде по-безопасно за вас.

От септември до края на 2016 г. имунната ви система ще поотслабне, заради хормонални нарушения. Трудно е да се каже каква ще бъде точната причина за това, но със сигурност ще знаете какво се случва, ако изпаднете в такава ситуация. Важно е да не се паникьосвате и да не го приемате твърде насериозно. Дори най-трудните ситуации имат решения, дори да не е най-лесното. Вие не трябва да се притеснявате обаче, защото положението ви ще се подобри до края на годината.

Поздравяваме всички Стрелци със специална колекция от музикални изпълнения на българи, представители на зодия Стрелец:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Хелга Уебър