Здравен хороскоп за зодия Телец през 2018 година

зодия Телец

Представяме прогнозен хороскоп за здравето на родените под неподвижния земен знак Телец през 2018 година.

2018-та ще донесе много по-малко стрес за представителите на зодия Телец и най-после ще настъпи спокойствие за тях. Това ще направи Телците по-свободни във всичко, което вършат. Не е необходимо да носите целия товар на плещите се – отделете време за нужната ви почивка и отмора.

През 2018-та Телците ще се чувстват по-силни и здрави. Това е година, подходяща да започнете йога или медитация. Това ще ви помогне да освободите съзнанието си, както и да тренирате тялото си.

Подходящите видове спорт за зодия Телец можете да прочетете ТУК.

Най-честите проблеми за Телците през 2018 г. са дерматологични, които ще е добре своевременно да отстранявате.

Опитвайте се също да контролирате емоциите си, колкото е възможно повече през 2018-та, за да не си навличате излишни проблеми с нервите.

Още през януари 2018 г. нервите на Телците ще бъдат обтегнати, но запазете спокойствие. Февруари здравето ви ще бъде отлично.

През март е подходящо да започнете упражнявате медитация, което ще направи сетивата ви по-остри. Физическото ви здраве този месец ще бъде в отлично състояние.

През април 2018 г. бъдете внимателни с краката, защото е възможно нараняване на долните ви крайници, като дори не подминавайте леките контузии.

След средата на юли 2018 г. може да позагубите обичайната си енергия и затова обърнете внимание на спортни упражнения и прочистване на организма. Ако живеете здравословно, няма да имате по-сериозни проблеми.

През август 2018 г. може да имате проблеми, свързани със стомаха. Този месец прекарвайте повече време със семейството си.

Ноември 2018 г. е подходящ месеца да се социализирате – посещавайте партита, излизайте с приятели и нови хора. Това ще поддържа настроението ви и духа в добра кондиция.

През 2018 г. съществува и вероятност Телците да развият астма или артрит, особено през втората половина на годината. Макар вероятността да е слаба, вземете предварително мерки за превенция на тези заболявания.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Телец:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2018 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2018 година

Снимка: Винсент Там