Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Близнаци през 2015 година.

На доброто здраве на всички Близнаци през 2015 г. може направо да се завижда.

През първата половина на 2015 г. представителите на зодия Близнаци ще се радват на добро здраве, като единствено в края на месец май и през първата половина на юни трябва да бъдат внимателни за травми и временни здравословни неразположения при възрастните и болни хора. През втората половина на годината трябва да се щадят и повече да се грижат за доброто си здраве. Уязвими са към инфекции, към заболявания на половата и нервната системи. Юпитер в Дева след 11 август изисква от тях да не прекаляват в нищо и да се откажат от някои вредни навици.

През цялата 2015година представителите на зодия Близнаци трябва да се погрижат за имунитета си, подчертава Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Астрологичната прогноза за представителите на зодия Близнаци предсказва, че те остават като цяло в добро здраве през 2015 година. Правете регулярните профилактични прегледи при лекар и стоматолог. Вие ще се чувствате през годината енергични и по-млади от истинската си възраст. Затова обаче не се отпускайте!

Ако възникнат някакви здравословни проблеми, то те ще бъдат в зоната на очите или синусите или и в двете области. Ако страдате от сезонни алергии, те могат да се засилват, тъй като те със сигурност ще раздразнят очите и назалната зона.

Продължавайте да поддържате редовно здравето си чрез диета и упражнения. Отдадени на кариерата, не пренебрегвайте и психичното си здраве.

Поддържайте вашите социални кръгове и близки връзки с приятелите и семейството си. Излизайте навън и останете активни. Това ще бъде от съществено значение, за да можете да се справите през 2015 г. с всички промени, която тя носи със себе си, предупреждава sunsigns.org.

Близнаците трябва да обърнат специално внимание на нетрадиционни лечения, като например процедурите с пиявици, пчели, правилни дихателни техники и под. неща. Препоръчва се да стоят настрана от игли и масажисти (с изключение на класически масаж) и електрически уреди, използвани за медицински цели.

Вие трябва да бъдете особено внимателни при решаване на проблеми със зъбите и през 2015 г. не извършвайте никакви процедури, свързани с протези и стоматологични кабинети, с изключение на спешни случаи.

Нека представителите на зодия Близнаци обърнат особено внимание на здравето си в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

В хода на предходни години, през които сте натрупали куп хронични заболявания, някои от които са все още в ход. Звездите препоръчват да се съсредоточите в периода от средата на юни до средата на септември, когато стари заболявания могат да се появят отново. Вие ще бъдете в състояние да намерите добри специалисти и да направите всички предписани процедури, което ще Ви позволи да забравите за години напред за здравословните проблеми, които са ви тормозят напоследък.

1 април – 12 май:
През този период цялостното Ви благосъстояние ще се влоши. С оглед на отслабена имунна система това може да доведе до възпалено гърло, проблеми на горните дихателни пътища и проблеми с щитовидната жлеза. Дори лека на хрема може да Ви съсипе. Не се надценявайте, а се обърнете към специалист за помощ, без значение колко скептични може да се чувствате за това.

9 август – 25 септември:
В този период може да срещнете здравни проблеми, дължащи се на общата умора, причинена от висок стрес. Тогава трябва да прекарвате по-малко време за работа и повече време да отделяте на Вашето здраве. През това време трябва да наблюдавате сърдечно-съдовата система като кръвното налягане, пулс и др. Черен чай, кафе и алкохол не се препоръчва тези дни, нито пък пикантни и мазни храни. Функциите на жлъчния мехур ще бъдат малко по-отслабени през това време. Можете дори да се наложи да се вземат някои ензими, за да възстановят функциите на организма Ви в норма.

В периода между 12 април и 5 юни, се препоръчва да се съсредоточите върху естетическата страна у Вас. Ако искате, можете да подобрите външния си вид с помощта на перманентен грим, пиърсинг и различни лифтинг процедури.

Снимка: Barely Noticed Stuttgart

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година