Здравословен отдих и спа в Гърция

Най-добрата почивка е съчетание на красота и забележителности, уют и удобство, спа и здравословно почистване. Гърция е доказана дестинация за прочистване на тялото и духа.

Почивката в Гърция е интересна със своето многообразие – красиви плажове и исторически забележителности на древната култура – направо идеална и без ограничения за пълен и здравословен отдих.

Съчетанието на удоволствието със здравословно прочистване и разкрасяване на фигурата и организма е най-полезно. Препоръчително място за това – достойнствата на гръцките спа-хотели.
Pomegranate Wellness Spa Hotel


Гръцките спа-хотели отдавна обслужват и най-претенциозните туристи – често и без да се чакат празници или дълга отпуска – за няколко дни почивка тук работохолици в тялото и душата възвръщат бързо нови сили за работната рутина. Възприятието е доста по-различно, защото пренася и на работното място новата положителна енергия и най-приятното впечатление.

Преимуществата на класните спа-хотели са прости – ето нагледен пример с обновления петзвезден хотел Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*, разположен на красивия полуостров Халкидики – популярна дестинация сред родните отпускари.
Pomegranate Wellness Spa Hotel
Луксът в хотел Pomegranate Wellness Spa Hotel 5* е идеален както за продължителна почивка, така и да кратък отдих на брега на най-чистото море с великолепна гръцка кухня, позната на българите със здравословния ефект върху организма.

Pomegranate Wellness Spa Hotel
На територията на хотела е разположен уникален спа-център на площ от 1700 квадратни метра, да, трудно може да повярва човек! За разнообразни здравословни и разкрасителни процедури не е необходимо да обикаляте различни места – в хотел Pomegranate Wellness Spa Hotel 5* всичко е концентрирано на едно място – с десетки видове процедури и масажи за всеки според здравните му нужди и отличен център за красота.

Pomegranate Wellness Spa Hotel
Хотелът разполага също с няколко ресторанта и барове, нощен клуб, а и най-важното – частен плаж.

Не е нужно да бързате за всичко, както и да се ограничавате в почивката – при завръщането от Гърция ще бъдете като нови и без следа от умора. 🙂

Снимки: pomegranatespahotel.com