Зимна приказка на Cartier

Мила зимна приказка на Cartier за Коледа 2013.

Френската луксозна ювелирна фирма Cartier радва с мила зимна приказка за Коледа 2013 година. Тя е четвъртата в поредицата Коледна рекламна кампания на бижутерите и ни пренася в Париж през 20-те години на миналия век. Премиерата на рекламата е на 19 ноември 2013 г.

Тази зимна приказка ще ангажира и развълнува феновете на марката, казва Аманда Руе, стратег в Carrot Creative, Ню Йорк. Стилът на видеото е в съответствие с предишните реклами, като приканва зрителя да изследва различния, омагьосан и магически свят, който е Cartier.

Зимната приказка се развива в Париж от 1920 година и проследява Коледното пътуване на малко зверче и куриер, двамата магически сили като Дядо Коледа, което им позволява да влизат в парижките домове и да оставят подаръците Cartier.

90-секундното видео, режисирано от френския аниматор Бибо Бергерон, работил за История с акули (2004) и Пътят към Ел Дорадо (2000) започва със снежинки, които се сипят от небето на бутика на Cartier.

Насладете се сами на вълшебната история на анимацията, обгърната в скъпо изглеждаща Коледна магия:

Cartier е вече с над 2.2 млн. фенове във Facebook, към които и Вие може да се присъедините на страницата www.facebook.com/Cartier, а също и да се насладите на страхотния филм Одисеята на Cartier.

Снимка: cartier.com