Вече превъртаме играта със „Супер Марио Bros.: Филмът“ само в кината

Супер Марио Bros

Един от най-иконичните герои превзе сърцата на малки и големи на ексклузивна галапремиера в София със „Супер Марио Bros.: Филмът“.

От 5 април едни от най-иконичните герои на развлекателния бизнес – братята Марио и Луиджи, вече шестват в родините кина с анимационното киносъбитие „Супер Марио Bros.: Филмът“.

Под вещото ръководство на Illumination и Nintendo светът на Марио оживява по начин, какъвто не сме виждали до този момент на големия екран. Филмът впечатлява със страхотна пъстра и иновативна визия, неспирен екшън, много хумор и редица закачки с култовите видеоигри, но най-вече с трогателна история и герои, които този април ще пленят сърцето и въображението на всички зрители в кината.

Първи в този незабравим, шеметен свят се спуснаха избрани фенове, родни звезди и деца, които имаха уникалната възможност да минат по специалния игрален „килим“ на ексклузивната, цветна и заредена с невероятна атмосфера галапремиера на „Супер Марио Bros.: Филмът“ в Cinema City Парадайс в София на 5 априлб 2023 г. Преди да се потопят във филма и да „превъртят играта“, гостите бяха посрещнати лично от Марио и Луиджи и се насладиха на уникален кетъринг и множество подаръци, осигурени от партньорите на събитието, които направиха настроението още по-празнично и незабравимо.

премиера Супер Марио

Наред с Марио и Луиджи, в „Супер Марио Bros.: Филмът“ зрителите ще видят и множество други иконични герои от Марио-игрите и от вселената на Nintendo, сред които е и обичаната Принцеса Праскова, която никак не си поплюва, когато става въпрос за екшън. Нов ексклузивен клип от филма ни я представя в пълна бойна готовност:

Докато работят под земята, за да отстранят проблем във водопровода, братята Марио и Луиджи се натъкват на мистериозна тръба, която ги отвежда до магически нов свят. Но когато двамата са разделени против волята им и Луиджи попада в лапите на злия Боузер, Марио се отправя на епично пътешествие, за да го спаси.

С помощта на поданика на Гъбеното кралство Тоуд и благодарение на малко тренировки от притежаващата желязна воля владетелка на кралството – Принцеса Праскова, Марио трябва да открие своята специална сила.. Но де да беше толкова лесно.
Супер Марио

Режисьори на „Супер Марио Bros.: Филмът“ са Арън Хорват и Майкъл Йеленик („Малки титани: В готовност! Филмът“), по сценарий на Матю Фогъл („Миньоните 2“). Продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и създателят на Марио и поредицата игри Mario Bros. Шигеру Миямото. Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и др.

Играта със „Супер Марио Bros.: Филмът“ започна от 5 април, само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран: