Изживейте „Лятното приключение на Лука в кината

Luca

Изживейте магията на детството с „Лятното приключение на Лука“ на Дисни и Пиксар.

Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни. Това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на „Лятното приключение на Лука“ – най-новия оригинален и изпълнен с невероятно въображение анимационен филм на Дисни и Пискар, който ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие на Италианската Ривиера, в края на което нищо вече няма да бъде същото.

„Лятното приключение на Лука“ ни потапя в неповторимата атмосферата на идилично и живописно италианско градче край морето и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които той споделя със своя най-добър приятел.

Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна: двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата. През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си?

Изпълнен с колоритни герои и много хумор, „Лятното приключение на Лука“ е трогателна история за детството, приятелството и пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем. История, в най-добрите традиции на Дисни и Пиксар, която ще покори сърцата на малки и големи.

Режисьор на анимацията е Енрико Касароса, номиниран за „Оскар“ за късометражния филм на Пиксар „La Luna“, а продуцент е Андреа Уорън („Колите 3“, „Лава“).

Luca


Luca
Luca
Luca

Изживяваме „Лятното приключение на Лука“ от 18 юни 2021 г. само в кината, разпространяван от Форум Филм България: