Как да си дресираш дракон отново в кината

Как да си дресираш дракон

Третата приказна анимация за момчето, дресирало дракон, отново завладява малки и големи зрители в кината.

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата.

В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и драконът – като лидер на своя вид.

Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на женската Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Как да си дресираш дракон

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно – Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан).

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят идва в кината на 1 февруари на 2D, 3D, IMAX и 4DX, разпространяван от Форум филм Бългалрия: