Капитан Марвел завладява кината

Капитан Марвел

Един от най-популярните и силни герои от пантеона на комиксите на Марвел прави своя дебют на голям екран в Капитан Марвел.

Ситуиран през 90-те години на миналия век, Капитан Марвел е съвсем ново кино приключение от невиждан досега период от филмовата вселена на Марвел.

Историята следва пилотът Карол Данвърс, която се превръща в един от най-могъщите герои във Вселената – капитан Марвел.

Когато галактическа война между две извънземни раси стига до Земята, Данвърс и малка група извънземни се оказват в центъра на водовъртежа от събития.

Във филма участват Бри Ларсън (Верс/Карол Данвърс/капитан Марвел), Самюъл Джаксън, Бен Менделсон, Джимон Хонсу, Лий Пейс, Лашана Линч, Джема Чан, Рун Темте, Алдженис Перес Сото, Маккена Грейс, Анет Бенинг, Кларк Грег и Джъд Лоу. Продуцент на Капитан Марвел е Кевин Фейдж, режисурата е съвместно дело на Анна Боден и Райън Флек.

Капитан Марвел пленява с поразителни специални ефекти, неочаквани обрати, свеж хумор и настроение. За любителите на филми с герои от комиксите филмът е незабравимо кино-приключение.

Captain Marvel


Captain Marvel
Captain Marvel
На трите кадъра: Еволюцията на героинята на Бри Ларсън като Верс (най-горе), Карол Данвърс (в средата) и капитан Марвел (най-долу)

Фантастичният екшън Капитан Марвел завладява кината в България и по света на 3D, IMAX 3D и 4DX от 8 март 2019 г., разпространяван от Форум Филм България: