Катя от Ритон показва прелестни форми

Дори на 55 Катя от Ритон е отново с прелестни форми, които показва в юбилеен брой на списание Playboy.

По повод 60 годишния юбилей на мъжкото лайфстайл списание Playboy, българското издание излиза с колекционерски „облечен” брой. Той се краси от най-митологизираната и емблематична дама на българската поп музика, която гостува на страниците на списанието през декември 2013 г. и с това пише история – Катя от дует Ритон. Заветните сантиметри на гръдната й обиколка остават без конкуренция повече от три десетилетия, сбъдната мечта за две поколения българи.

Както самата Катя цитира популярен виц: Жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки, но пък мъжете се делят на такива, които харесват Ритонки и такива, които мразят Бюстабанлийки!

Точката G на мъжа е в главата. Читателите на Playboy са онези, които се интересуват не само от откровената голота, но и от качествените четива, които провокират еротиката в мисълта. Поканихме Катя, защото е жената – мечта на поколения българи и има какво да покаже без да се срамува, заяви Христо Запрянов, главен редактор на изданието.

Катя Михайлова е родена на 18 март 1958 г. Тя завършва Естрадния отдел на Музикалната академия през 1977 г., пише wikipedia.org. Дует Ритон създаден през 1975 г. със Здравко Желязков, когато двамата следват заедно в Българската държавна консерватория. През 1978 г. двамата сключват граждански брак.

През своята музикална кариера дует Ритон има издадени 12 албума. През 2012 г. дует Ритон отбелязва 35 години на сцената с национално турне

Ето как изглежда Катя от Ритон и през 2013 г.:

Катя от Ритон

Катя от Ритон

Катя от РитонСнимки: сп. Playboy