Кино премиера на съвместна песен на D2 и 100 Кила

Нестандартната премиера на видеото към парчето Диви и щастливи на голям екран в кинозала с перфектен звук и качество.

Рокаджиите от D2 и рапърът 100кила направиха ефектна премиера на съвместното си парче Диви и щастливи.

Клипът беше представен първо на голям екран във VIP залата на Кино Арена Делукс в София на 12 септември 2019 г., където присъстващите се насладиха на перфектното качество на картина и звук.

Парчето е част от саундтрака към филма Диви и щастливи с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и международната звезда Базил Айденбенц, който зрителите ще гледат от 29 ноември 2019 г. в българските киносалони.

Сингълът е с препратки към осемдесетарския синт-поп и “олд-скул” хип-хоп, което през последните години се налага като тенденция в музиката, киното, дрехите, дори ежедневието на хората.

Клипът към песента включва кадри от филма Диви и щастливи, както и близки сцени с музикантите, които стоят върху стари автомобили в пламъци.

„Музиката е неизменна част от един филм, тя е похлупакът на добрата история. В Диви и щастливи има много скрити послания. Голяма част от тях са в музиката. Това е за хора, които могат да видят нещо повече от основната история, ако гледат и слушат внимателно” – казва режисьорът на филма Мартин Макариев.

Именно той се обръща първо към Димитър Кърнев от D2, за да запишат парче към новата романтична екшън комедия, след което всички са единодушни, че 100 Кила е най-подходящият артист за съвместния сингъл.

D2 кино

„След нашата покана, той с готовност прие да участва в песента. Партиите му паснаха идеално и вече знаехме, че сме на прав път. Килата е уникален по своята същност артист и сме щастливи, че имахме възможността да работим заедно.” – добавя Димитър Кърнев.

„Успяхме да заснемем видеото по време на последните снимачни дни на филма. Беше екстремно, защото стояхме пред стари автомобили, които избухнаха в пламъци. Това не беше предвидено по сценарий, но се случи заради една каскада. Адреналинът така ни беше хванал, че не обърнахме внимание, колко е опасно всъщност. Хубавото беше, че на терен имаше и експерти по сигурността по време на снимки“ – добавя вокалистът на D2 Деян Каменов (Дидо).

Сингълът Диви и щастливи е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила. Режисьор на видеото е Мартин Макариев, оператор Андрей Андреев и монтажист Никола Миленов.

100кила
Наскоро раперът 100кила обяви, че ще завърши средното си образование във вечерното училище през учебната 2019/2020 г.

Филмът Диви и щастливи излиза на 29 ноември във всички кина в страната. Той се реализира със съдействието на Нова телевизия, като част от кампанията Nova подкрепя българските филми, както и с подкрепата на БГ радио, NRJ и City Radio & TV.

Снимки: Нова телевизия