Този празничен сезон размерът има значение с „Клифърд, голямото червено куче“

Тази година внимавайте какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне в „огромни“ размери, като например голямото червено куче Клифърд.

На 31 декември 2021 г, а в избрани киносалони у нас още за Коледа, ще открием нов незаменим приятел в лицето на невероятно чаровния, „малко“ пакостлив и много, много голям и червен Клифърд.

Създаденият от писателя и художник Норман Брайдуел четириног герой, оживява на голям екран със забавния и трогателен игрален филм Клифърд, голямото червено куче. Историята ни среща с малката, чувстваща се като аутсайдер Емили, която открива неочакван другар в червеното кутре Клифърд, което благодарение на любовта и голямото сърце на момичето се превръща в гигантско триметрово куче, преобръщайки света й (а и този на всички останали) с главата надолу.

Обожаван от милиони фенове по света, Клифърд е невероятно обаятелен и да се работи с него е истинско удоволствие. Това споделят част от актьорите в Клифърд, голямото червено куче, които в специално видео зад кадър ни запознават със своите незабравими спомени и преживявания от срещата си със сладкия калпазанин, който е винаги готов за поредното си палаво приключение:

А ставайки дума за „палави приключения“, ексклузивен клип от филма ни предлага поглед към еднa от многото забавни пакости на малкия, голям Клифърд и само загатва атмосферата и доброто настроение, които колоритните герои и филмът ще ни подарят за празниците. Вижте откъс от филма, как Клифърд носи топка:

За филма „Клифърд, голямото червено куче“:
В училище никога не е било лесно, но за Емили Елизабет (Дарби Камп) е дори още по-трудно. Тя не само е новото момиче в класа, което все още няма приятели, но и всекидневно е подложена на тормоз и подигравки от новите си съученици. На майката на Емили (Сиена Гилори) не ѝ е по-леко. Тя отглежда дъщеря си сама и когато ѝ се налага да замине по работа извън града, със свито сърце поверява Емили на своя много забавен, но доста вятърничав брат Кейси (Джак Уайтхол).

Точно това е и денят, в който Емили открива другар в лицето на симпатичното червено кутре Клифърд, което мистериозен спасител на животни (Джон Клийз) ѝ подарява. Тя обаче не подозира, че само за една вечер малкият ѝ четириног приятел ще се превърне в гигантско триметрово куче. А това води след себе си едно незабравимо приключение, по време на което Емили и Клифърд ще „отхапят сериозно парче“ от Голямата ябълка.

Режисьор е Уолт Бекър (Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение), а сценарият е дело на Джей Шерик, Дейвид Рон и Блейз Хемингуей, по поредицата романи от Норман Брайдуел. Продуценти са Джордан Кърнър и Йоле Лукезе. Ролите на български озвучават Карина Андонова, Мими Йорданова, Иван Велчев, Станислав Пищалов, Гергана Стоянова, Георги Стоянов и др.

Посрещаме „Клифърд, голямото червено куче“ предпремиерно от 24 декември в избрани киносалони и от 31 декември премиерно само в кината, озвучен на български език: