Коледният хит на Марая Кери с три рекорда в Гинес

Марая Кери

Коледната песен All I Want for Christmas is You на Марая Керивлиза с три рекорда в книгата на рекордите на Гинес.

Коледа 2019 дойде по-рано за Марая Кери. Американската супер звезда зае своето място в книгата на рекордите Гинес.

Двадесет и пет години след като издаде All I Want for Christmas is You, на 29 октомври 1994 г., певицата Марая Кери продължава да жъне успехи с хитовото си коледно парче. Благодарение на него изпълнителката посреща Коледа 2019 като носителка на три рекорда на Гинес.

Марая Кери получи признанието по време на шоуто си в зала Колизеум в Лас Вегас в на 23 ноември 2019 г.

От Книгата на рекордите на Гинес съобщават в сайта си, че с коледната си класика певицата поставя три конкретни световни рекорда.

Развълнуваната Марая Кери сподели радостната вест в своя Instagram, публикувайки снимка от връчването на сертификата с думите “Благодаря на Книгата на рекордите Гинес за честта да ме запише с три рекорда в изданието за 2020 г.”:

С хита си All I Want for Christmas is You Марая Кери поставя рекорд за най-високо класирано коледно/новогодишно парче на самостоятелен изпълнител в официалната седмична класация за най-популярни хитове в САЩ Hot 100 на сп. Billboard; за най-стриймвано парче на певица в Spotify в рамките на 24 часа (10,8 милиона пъти през декември 2018 г.) и за най-много седмици в Топ 10 на официалната седмична класация за най-популярни песни във Великобритания – цели 20.

Zdraven.bg поздравява всички с изпълнението на Марая Кери, което сме в ключили в 12-часовата колекция с над 50 от най-добрите български коледни песни и над 140 световни коледни хита:

Снимка: Денис Трусчело за Книга на рекордите Гинес