Коли и зодии с хумор

Каква коле а подходяща за всяка зодия?

Ако сте с чувство за хумор, дори да не вярвате в зодии, а харесвате коли, прочетете следния материал, който ще ви донесе поне добро настроение.

Както всеки знак от слънчевия зодиак има свои специфични харектеристики във всички аспекти от живота, така и от многобройните марки автомобили определен тип коли са подходящи за съответната зодия.

Списък с най-подходящите коли според астрологичния знак дава div.bg с леко намигване:

Овен: Родените под знака на овена са смели и обичат скоростите. Те биха се радвали на много бърз и яростен автомобил в крещящ цвят.

Телец: Телците обожават комфорта и лукса, но същевременно са практични. Те се нуждаят от автомобил, който съчетава всички тези качества – Lexus или Volvo.

Близнаци: Тяхното вродено раздвоение на личността е предпоставка за закупуването на поне два автомобила. Ако личността е фрагментирана на повече части, ще са нужни повече коли.

Рак: Ако можеха, тези биха си карали къщата. Всъщност може, така че за тях – кемпер. Или, ако настояват да живеят в недвижимо имущество – семеен автомобил.

Лъв: Шефовете се возят в големи черни лимузини с шофьор.

Дева: Нещо икономично, което Девите ще си държат чистичко и спретнатичко, за да са винаги готови да хванат пътя.

Везни: С такъв голям избор на автомобили, Везните ще мислят цял живот, докато си изберат кола, затова винаги ще се возят при приятели и роднини.

Скорпион: Господари на мистерията, на скорпионите подхожда автомобил в тъмен цвят със затъмнени прозорци, така че никой да не вижда какво се крие зад тях.

Стрелец: Самолет №5.

Козирог: Мерцедес, като награда за положения къртовски труд и отдаденост към всеки един аспект на живота.

Водолей: За тях колите са нещо твърде материално и прозаично, затова предпочитат вълнуващото приключение на обществения транспорт.

Риби: Рибите рядко помнят къде са паркирали, тъй като винаги са твърде напушени, така че няма никакво значение каква кола карат.

Zdraven.bg представя за доброто настроение на всички специална селекция с песни, в чийто видеоклипове изпълнителят на песента кара кола:

Снимка: Zdraven.bg