Комедията „Обичам да те мразя“ – непредсказуема любовна история

Обичам да те мразя

„Обичам да те мразя“ е остроумна и романтична комедия и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна.

От 12 януари режисьорът на „По приятелски“ (от 2011 г. с Джъстин Тимбърлейк и Мила Кънис) и „Зайчето Питър“ и неговото продължение (от 2018 г. и 2021 г. респективно) Уил Глук кани зрителите на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм „Обичам да те мразя“.

В остроумната комедия „Обичам да те мразя“ играят номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини, позната от сериалите „Еуфория“ и първия сезон на „Белия лотус“, която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа и Глен Пауъл, познат от сериала комедия на ужасите „Scream Queens“, както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма „Скрити числа“ и „Топ Гън: Маверик“ – продължението на култовия филм от 1986 г. „Топ Гън“, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка.

Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка.

Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.

„Обичам да те мразя“ (с оригинално заглавие „Anyone but You“) е модерна свободна адаптация на пиесата на Уилям Шекспир „Много шум за нищо“. Сценаристи са Уил Глук и Илана Уолперт. В ролите участват също Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун, Рейчъл Грифитс. Бюджетът на продукцията е 25 милиона долара.

„Обичам да те мразя“ е в българските киносалони от 12 януари 2024 г.: