Костенурките нинджа: Пълен хаос настъпва в кината

Костенурките нинджа

„Костенурките нинджа: Пълен хаос“ – най-вихреното им и бомбастично приключение до момента, в което костенурките отприщват мутантска вакханалия в невиждани размери.

„Костенурките нинджа: Пълен хаос“ избухват триумфално в кината с незабравимо приключение и ни предлагат огромна доза хумор и носталгични нотки, които завладяват и трогват зрителите от всички поколения.

Филмът ни среща с Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело, чието най-голямо желание е да бъдат приети като нормални тийнейджъри, преди да са се превърнали в любимите герои, които всички познаваме. Излизайки от годините на изолация, братята антропоморфни влечуги се впускат в героично търсене на признание в човешкия свят. След като в продължение на години се крият от човешкия свят в каналите на Ню Йорк, удивителните костенурки искат да спечелят сърцата на нюйоркчани чрез героичните си действия.

С помощта на новата им приятелка Ейприл О‘Нийл те се изправят срещу загадъчна престъпна мрежа и сблъскват със злодеи, за които дори не са подозирали.

Докато противниците им заплашват да потопят града в хаос, костенурките се движат в свят на сенки и опасности, като използват уникалните си способности, остроумие и работа в екип, за да навигират в дълбоки води и да спасят отново положението.

Eксклузивното видео зад кадър разкрива отблизо с майсторството и творческата изобретателност, които са били необходими, за да оживеят емблематичните герои. Стилът на анимацията умишлено бяга от шлифования дизайн и залага на щрихи, цветове и драскулки, които силно напомнят на ръчно рисувани:

Режисьор на „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ е Джеф Роу („The Mitchells vs the Machines“), а сърежисьор е Кайлър Спиърс. Сценарият е дело на Брендън О‘Байън, по образи създадени от Кевин Ийстман и Питър Леърд, а продуценти са Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уивър.

За дублажа на български език са се погрижили Елена Траянова, Константин Лунгов, Христо Димитров, Петър Бонев, Живко Джуранов, Виктор Иванов, Иван Велчев, Ева Демирева, Петър Върбанов, Николай Пърлев.

Анимацията „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ ни пренасят в свят, в който неочакваното се превръща в норма от 11 август само в кината и 4DX: