Красив фермерски БГ календар за 2013 година

Красив фермерски БГ календар за 2013 година издава fermer.bg с призив за избор на българските аграрни продукти.

Календарът на fermer.bg е под мотото „Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители.

Българскят фермерски календар за 2013 година включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др.

В снимките за българския фермерски календар участват известни българки, сред които топ-моделът Биляна Йотовска (м. август), Гея Антонова, популярно лице от редица ТВ реклами (м. май), певицата Анн-Джи, която е Мис Вселена фитнес 2006 и победител на Световното първенство по фитнес-фешън 2012 (м. ноември) и Мариана Андонова, световна медалистка по художествена гимнастика (м. юни). Фотосесиите за този красив фермерски календар за 2013 година са на фотографа Начо Каменов – Kubeto.

Гея Антонова

Биляна Йотовска

Мариана Андонова

Анн-Джи

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта, както и на този в България, е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.

Цената на този красив фермерски БГ календар за 2013 година е 12 лв.