Кунг-фу панда завладява за трети път киносалоните

Kung Fu Panda 3

Анимацията Кунг-фу панда 3 отново завладява сърцата на малки и големи в тази динанична и сладка екшън драма.

Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение, Кунг-фу панда 3.

Kung Fu Panda 3


Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои.

Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори.
Kung Fu Panda 3

Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди!

Kung Fu Panda 3

Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание – да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия.

Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно”. Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде … да бъде свой собствен герой.

Kung Fu Panda 3

Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време, той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето.

Кунг-фу панда 3 ни връща към забавлението, приключението и сърцето на поредицата и припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.

Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3

Кунг-фу панда 3 се възползва максимално от революционния технически напредък на студиото DreamWorks Animation, като същевременно твори история като първата продукция, създала два различни филми – на английски език и на мандарин, с една и съща история и герои. Но най-вече филмът ни връща към забавлението, приключението, хумора и сърцето на първия филм, и ни припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.

В България Кунг-фу панда 3 е озвучен с гласовете на Стефан Сърчаджиев, Веселин Калановски, Георги Георгиев, Светлана Смолева, Стоян Цветков, Петър Бонев, Петър Калчев, Тодор Николов, Василка Сугарева, Лорина Камбурова, Кристиян Фоков, Сава Пиперов.

Kung Fu Panda 3

Съ-режисьорът Дженифър Ю Нелсън, която режисира и втория филм от поредицата, отбелязва: Чертата, която най-много обичам у Поу е безграничният му ентусиазъм. За мен е удоволствие да прекарвам времето си с него, защото той е толкова страстен във всичко.

Нелсън определя Поу като „шемет, който прави добро” – черта, с която самата тя се свързва. „Идентифицирах се с неговата странност, защото самата аз не бях точно най-горещата мажоретка в гимназията. – смее се тя. – Смирението и ентусиазмът на По го правят чудак, и аз мисля, че поведението му е вдъхновяващо и окуражаващо за много хора.“

Фактът, че той открива онова, което го прави специален и го използва, за да се превърне в най-добрия боец, означава, че всеки от нас може да последва примера му, продължава Нелсън. Всеки иска да разбере какво го прави уникален и да използва тези знания, за да стане по-добър човек. Мисля, че е чудесен пример за децата, и за възрастните. Важно е и за нас, създателите на филма, защото ние определено не се вписваме лесно в каквато и да е форма!

Другият режисьор на третата анимация, Алесандро Карлони, казва: В този филм Поу трябва да помогне на другите да достигнат същото просветление и да прегърнат уникалните си качества и да бъдат себе си.

Kung Fu Panda 3

В някои случаи Карлони признава, че да подражаваш на пътуването на Поу, и на самия герой, е истинско удоволствие. Това ти дава огромна доза положителна сила, обяснява той с пример. Ако някой от членовете на екипа ми покаже нещо и то ми хареса, аз не просто го одобрявам и отминавам. Аз започвам да скачам наоколо, препълнен с шеметен ентусиазъм. Така приветствам онази част от Поу в себе си.

Каквото и препятствия да среща по пътя си, Поу никога не се предава. Той има страхотно отношение, казва сценаристът Глен Бергер. По е много позитивен и непреклонен, и без значение колко пъти пада, той винаги се изправя и продължава.

Kung Fu Panda 3

За развитието на тази негова черта, толкова почитана и обичана от публиката, са необходими нови обезкуражаващи предизвикателства за Поу. В края на краищата, той преодолява всички пречки и заплахи. Е, как да се измисли тази история така, че да бъде правдоподобно как Поу губи вяра в себе си?, продължава Бергер. В крайна сметка предизвикателствата трябва да бъдат все по-емоционални и съкровени.

Кунг-фу панда 3 е резултат от усилията на сътрудници от два континента, армия талантливи актьори, режисьори, художници и техници. Но фокусът остава, както и в началото на поредицата, върху Поу. Продукцията възпитава в стремеж към спортна натура, укрепва семейните ценности и дава пример как със здрав дух в здраво тяло доброто надвива злото. Препоръчваме за всички малки и големи зрители.

Кунг-фу панда 3 е в българските киносалони от 19 март 2016 г., разпространяван от Александра Филмс:

loading...