Легендарната игра Dungeons & Dragons оживява в кината

Dungeons & Dragons: Разбойническа чест

Най-грандиозното киноприключение на сезона – „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ започва на 24 март само в кината, IMAX и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

През март, само в кината, легендарната настолна ролева игра Dungeons & Dragons оживява в епичната продукция „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“. С огромен размах, много хумор и неспирен екшън, филмът пресъздава на голям екран изключително богатия, изпълнен с вълнуващи митове, невероятни магически същества и героични битки, приказен свят на Забравените кралства, по начин, за който феновете мечтаят от години.

Приключението „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ започва, когато изпеченият разбойник и бард Еджин и неговият партньор – варварката Холга, се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Еджин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж, който също така е отвлякъл дъщеря му Кира. Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина и за да успее да я спаси, Еджин ще има нужда от стабилна помощ.

Към него и Холга се присъединяват младият вълшебник Саймън, паладинът Зинк и друидът Дорик, но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което самите те са отприщили.

Приключенската фентъзи комедия е с участието на звезди като Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис, Клои Колман, Дейзи Хед.

Забележителното пътешествие „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ започва от 24 март 2023 г. в кината, IMAX и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия: