Лепенки срещу болка


Медици създадоха лепенки срещу болка на основата на лекарството аналгин.

Популярно средство срещу болка е лекарственият продукт аналгин. За първи път аналгинът е синтезиран от немския химик Лудвиг Кнор през 1920 година.

Аналгин се използва при главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, травми, изгаряния, постоперативни болки, фантомна болка, дисменорея, бъбречни и жлъчни колики. Прилага се също като антипиретично средство в комплексната терапия на остри възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, трахеити и трахеобронхити, инфекциозни заболявания.

Учените обаче са установили, че при орална употреба на аналгин се забелязват някои странични ефекти като амаляване производството на бели кръвни телца, предпазващи организма от вируси, бактерии и гъбички, както и възможна проява на силна алергична реакция – анафилактичен шок – най-тежката проява на алергия, застрашаваща живота.

За да се избегнат тези странични ефекти учените създадоха лепенки срещу болка на основата на аналгин, съобщава ekozdrave.com.

Благодарение на съвремените технологии в лепенките срещу болка е пренесена формулата на аналгина с всичките му положителните качества, без нежеланите странични ефекти, без пряк контакт на активната съставка с кожата.

Чрез апликирането на лепенките срещу болка върху акупунктурни точки от традиционната китайска медицина с честотата на трептене на аналгина фиксирана върху неутрална матрица и използвайки енергийните магистрали за пренос на вълната, се получава желаният обезболяващ ефект, без страничен такъв, без натрупването и нуждата на организма да отделя навън какъвто и да било остатъчен продукт.

При употреба лепенките срещу болка се поставят върху кожата на мястото на болката. За точното място при различните видове болка можете подробно да прочете ТУК.

Снимка: Nanny Snowflake