Лошите момчета Уил Смит и Мартин Лорънс в 4-то кино приключение

Лоши момчета

„Лоши момчета: Всичко или нищо“ е 4-тата част от криминалната екшън-комедийна поредица.

Три пъти за щастие, четири – за абсолютен фурор. Това очаква зрителите в кината, защото Уил Смит и Мартин Лорънс се събират отново за най-експлозивното си приключение досега „Лоши момчета: Всичко или нищо“.

Режисьорите Адил и Билал остават верни на традицията и запазват агресивното темпо и главозамайваща динамика, примесвайки ги със собствен почерк, докато иконичното звездно дуо смело препуска из Маями и напомня, че няма никакво намерение да забави темпото. Бюджетът на 4-тата част на кино поредицата е 100 милиона долара.

Продукцията грабва с типичните си хаотични ситуации, екшън и остроумие и бързо става ясно, че любимите герои може да са по-стари, но със сигурност не са по-мъдри..

А изпълненото с хумор и закачки видео зад кадър е поредното доказателство, че дори само приятелството и несравнимата химия между Смит и Лорънс, съчетани с безумни сцени, са достатъчни да превърнат филма в истинско удоволствие:

В зрелищната продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани.

Лоши момчета: Всичко или нищо

Режисьори на „Лоши момчета: Всичко или нищо“ са Адил Ел Арби и Билал Фалах („Rebel“, „Лоши момчета завинаги“), сценарият е на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Легендите се завръщат с “Лоши момчета: Всичко или нищо“ от 7 юни 2024 г. в кината, 4DX и IMAX: