Любовта е всичко, всичко

Всичко, всичко
Всичко, всичко

Всичко, всичко е трогателна романична драма за силата на любовта по световния едноименен бестселър на Никола Юнг.

Представете си, че не можете да докоснете нищо извън вашия дом. Какво бихте правили, ако не можете да излезете да подишате чист въздух или да се порадвате на слънчевите лъчи, да усетите океана, който е наблизо… или да целунете съседското момче?

Всичко, всичко е романтична драма, която ни разказва невероятната любовна история на Мади – умно и любознателно момиче с голямо въображение, повалено от болест, която не му позволява да излиза от къщи – и Оли – съседското момче, което е твърдо решено да не позволи на нищо да застане между тях.

Мади от малка живее изолирана в стерилна къща със своята майка, която след загубата на съпрут и син отчаяно иска да опази дъщеря си от тежък имунодефицит – сериозно заболяване, което макар нефатално, увеличава потока на съществуващи заболявания в организма.

Имунен дефицит или имунна недостатъчност е термин за група от разнообразни патологични състояния, при които имунната система не работи правилно, поради което заболяванията, причинени от инфекциозния процес, протичат тежко, повтарят се често, продължават по-дълго време от обичайното. Характеризира се с дисфункция на имунната система, т.е. съпротивлението на патогенни бактерии и вируси, бактерии значително намалена.

Имунната система притежава различни структурни и функционални компоненти. Част от тях са по-универсални в своето действие и съставляват първата линия на имунна защита срещу микроорганизми. Такива са фагоцитиращите (поглъщащи и унищожаващи патогенни частици) клетки и системата на комплемента. Други бели кръвни клетки като Б и Т лимфоцитите са по-специфични във функционално отношение. Те осъществяват най-висшата форма на имунен отговор.

Във филма 18-годишната Мади, живееща като в затворен стерилен балон, отчаяно иска да започне да граби с пълни шепи от интересния външен свят и най-вече от тръпката на първата любов. Въпреки че могат само да си разменят копнеещи погледи през стъкла и да говорят през текстови съобщения, тя и Оли се привързват силно един към друг и са готови да рискуват всичко, за да бъдат заедно… дори това да означава да загубят всичко.

Екранизацията на Всичко, всичко е второто заглавие във филмографията на канадската режисьорка Стела Меги. Главните роли в екранизацията се изпълняват от малко познатите, но добре поставени млади актьори Аманда Стенбърг и Ник Робинсън.

Всичко, всичко идва в българските киносалони на 14 юли 2017 г., разпространяван от Форум Филм България: