Магическа анимация на Дисни и Пиксар „Напред“ омайва в кината

Напред

Напред радва всички любители на анимационната вселена – малки и големи.

В центъра на сюжетната линия на Напред са двама очарователни братя елфи. Те поемат смело напред към едно вълнуващо пътешествие, което да им разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия.

За да проследим тяхната необикновена история, ще ни се наложи да посетим един приказен свят, в който уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията.

В този приказен свят уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията. Кентаврите боядисват стени, малки симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

Едновременно с това ще видим русалка в надуваем басейн и мобилен телефон в ръка, която пие коктейл, еднооки и рогати създания, забавляващи се с дървени мечове, кръвожадни еднорози и още други фантастични образи.

Напред


Главните герои са братя елфи Иън и Барли – ставаме свидетели на бурната им младост, те са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им – жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота. Ще разполагат обаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар.

Напред

Пътешествието им през девет земи в десета ще разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия! Иън и Барли от рода Леката стъпка искат да прекарат един последен ден с баща им, който си е отишъл, когато са били твърде малки, за да го помнят…

Дали мечтата им ще се сбъдне – поне за малко, поне за последно да видят пак обичания си баща, и какво ще се случи в тяхната ексцентрична реалност?

След като двамата братя елфи рабират, че обичаният им баща им е завещал нещо необикновено, идва време той да бъде разгадан и използван по предназначение! Великото пътешествие в търсене на истини и нови хоризонти започва, а магическият подарък ще бъде водеща сила. За да им служи обаче и да сбъдне мечтата им поне за малко да се срещнат с баща си, симпатичните елфи трябва да се научат да контролират силата на мистериозното наследство. Опитите, с които успяват да върнат баща си само… наполовина и изненадващите препятствия, с които се сблъскват по пътя към истината, показват на двамата смелчаци, че първо трябва силно да повярват!

Напред

Магическият подарък, който елфите ще получат като наследство от обичания си баща, ще отвори една непозната посока в живота им – тази на смелостта и вярата, че само със собствени усилия може да стигнеш до всички отговори. Много трудности, малко късмет и безброй приключения ще срещнат те по пътя към най-красивите и съкровени мечти!

Чудати картини, готин хумор и непредсказуеми случки очакват всички любители на анимационната вселена!

Напред идва в кината на 6 март 2020 г. на 2D, 3D, IMAX и 4DX, разпространяван от Форум Филм България: