Мадона преболедувала коронавируса

Мадона с маска

Мадона потвърди, че била заразена с Covid-19 във Франция.

Мадона обяви, че се е възстановила от коронавируса, който я принуди да извади от низ от концерти в Париж през февруари и март.

Кралицата на поп музиката съобщи на 6 май 2020 г., че има положителен тест за антитела, което може да означава, че е имала COVID-19 – въпреки че по това време каза, че не е осъзнала, че го има.

Всичко вече е само неприятен спомен, пише Мадонна в официалния си профил в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram.

“В момента не съм болна. Когато сте тествани положително за анти-тела, това означава, че сте ИМАЛИ вируса, както и аз. Направих го (теста), когато бях болна в края на турнето си в Париж преди 7 седмици, заедно с много други артисти от моето шоу, но по това време всички си мислехме, че имаме много лош грип. Слава Богу, че всички сме здрави и здрави сега. Знанието е Сила!”, пояснява 61-годишната певица в своето съобщение.

Световното турне на Мадона “Мадам Х” приключи на 9 март 2020 г., преди тя да успее да изнесе планираните два концерта в Париж.

Турнето ѝ “Мадам Х” започна през септември 2019 г. с концерт в Ню Йорк и продължи с шоута в Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис, Бостън, Филаделфия, Маями, Лисабон и Лондон.

За всички почитатели на Мадона преставяме музикална видео плейлиста с всичките й №1 денс хитове:

Както и колекция с всичките №1 хитове на Мадона във Великобритания:

и всичките №1 хитове на Мадона в САЩ:

Снимка на Мадона с маска: Instagram.com/madonna