Малкият принц завладява сърцата и в киносалоните

Малкият принц

Новата анимационна адаптация на класиката на Езюпери Малкият принц трогва малки и големи зрители.

Номинираният за награда Оскар режисьор на аницацията „Кунг Фу панда“ Марк Озбърн представя първата пълнометражна анимирана адаптация на класическия шедьовър на Аноан дьо Сент-Екзюпери, Малкият принц.

Малкият принц

Приказката разказва за Момиченце (озвучена на български език от Мая Бежанска), чиято амбициозна майка (Елена Бойчева) иска да подготви дъщеря си за света на възрастните, в който живее. Но тогава се намесва техният ексцентричен и добросърдечен съсед, Пилота (Иван Петрушинов), който представя на малката си приятелка един нов свят, където всичко е възможно.

Това е светът, който самият той е опознал преди много време с помощта на Малкия принц (Павел Стефанов).

Малкият принц

Така започва магическото и емоционално пътуване на Момиченцето в нейното собствено въображение и из вселената на Малкия принц. То преоткрива своето детство и научава, че в крайна сметка най-важни са човешките взаимоотношения и че истински важните неща се виждат единствено със сърцето.

Малкият принц

Филмът е задължителен за модерните деца, които искат да останат добри цял живот, а родителите ще преоткрият отново тази красива и обичана в детството история.

Озвучената на български анимация Малкият принц стартира по кината в България на Коледа, 25 декември 2015 г., разпространямана от Александра Филмс: