Мария Илиева на гала премиерата на анимацията „Отвътре навън 2“

Мария Илиева на гала „Отвътре навън 2“

Мария Илиева представи дългоочаквания хит на Дисни и Пиксар на вълнуваща галапремиера в София.

От 14 юни, 2024 г., се завръщаме в уникалната вселена от емоции с „Отвътре навън 2“.

Свръхочакваното продължение на един от най-големите и най-обичани хитове на Дисни и Пиксар ни отвежда в бързо променящия се вътрешен свят на Райли, която навлиза във важен етап от живота си – пубертета. Добре познатите ни Радост, Тъга, Отврат, Страх и Бяс Лют са принудени да приемат в главокомандването нови емоции, които нарушават изградения баланс и заплашват да променят същността Райли. Кой каза, че да си тийнейджър е лесно?

Малцина избрани вече имаха възможност да съпреживеят новото приключение на емоциите в „Отвътре навън 2“ на вълнуваща гала премиера, която се проведе на 11 юли 2024 г.в Cinema City Mall of Sofia. Редица фенове, популярни личности, инфлуенсъри и артисти преминаха по бляскавия син килим на събитието и се озоваха право във вихъра на емоционално кинопреживаване.

гала Отвътре навън 2


гала Отвътре навън 2
гала Отвътре навън 2
гала Отвътре навън 2

Наравно с изключителната възможност да са сред първите зрители, които могат да се насладят на „Отвътре навън 2“ на големия екран, гостите на събитието посетиха света на емоциите чрез специална виртуална фотобудка и се срещнаха лице в лице с неотразимата и изключително талантлива Мария Илиева, която се завръща като гласа на очарователната Радост.
гала Отвътре навън 2
В специално обособен кът родната звезда раздаде автографи и се снима с всеки един от безбройните си малки и големи почитатели и лично представи филма преди началото на прожекцията. Мария Илиева е сред най-известните български певици в Instagram, а и сред най-известните българи във Facebook като цяло.

гала Отвътре навън 2
гала Отвътре навън 2

С „Отвътре навън 2“ Пиксар и Дисни не изневеряват на най-добрите си традиции да предлагат изключителни многопластови и вълнуващи истории, които пленяват въображението и докосват сърцата ни. Присъединете се към Райли, Радост и останалите емоции в едно изключително оригинално и незабравимо пътешествие към нашия вътрешен свят, предизвикателствата на порастването и тревогите на младостта.

Режисьор на „Отвътре навън 2“ е Келси Ман („Party Central“), а сценарият е дело на Мег Лефоув („Отвътре навън“). Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър („Таласъми ООД“, „Отвътре навън“, „За душата“).
Мария Илиева Отвътре навън 2
Ролите на български озвучават Мария Илиева, Далия Георгиева, Мина Димова, Десислава Чардаклиева, Петър Капчев, Петър Върбанов, Вяра Коларова, Ивея Симеонова, Карина Андонова, Габриела Стратиева, Прея Осасей, Константин Лунгов и др.

Пъстри емоции бушуват с „Отвътре навън 2“ от 14 юни, 2024 г., само в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX: