Мегазабава с мегаминьоните и „Аз, проклетникът 4“

Аз, проклетникът 4

Четвърта мегазабава на големия екран разсмива с мегаминьоните в „Аз, проклетникът 4“.

През последното десетилетие филмите от поредицата „Аз, проклетникът“ се превърнаха в синоним за качествено семейно кинозабавление, а миньоните са утвърдиха като една от най-ярките и обичани попкултурни икони. От 5 юли 2024 г. обаче e време за нещо ново! Вездесъщите жълтурковци се готвят за следващата стъпка от еволюцията си и смело навлизат във вълнуваща нова ера на повсеместна, изключително забавна вакханалия с „Аз, проклетникът 4“.

Ексклузивен откъс от филма ни запознава с мегаминьоните – резултата от специалния серум, който Антизлодейската лига разработва за превръщането на миньоните в брилянтни агенти. Ставаме свидетели на техните суперсили, можещи да се конкурират единствено с възможностите им да създават хаос. Няма как ръководителите на АЗЛ да съжаляват за решението си да ги създадат, нали? Дано поне Гру успее да ги контролира, макар че той има не един или два проблема на главата си.

Също както своите предшественици, „Аз, проклетникът 4“ обещава суперприключение с неспирен екшън, много хумор и всевъзможни попкултурни закачки, а вълнуващата история в центъра му ще ни напомни за трансформиращата сила на любовта и семейството. Има причина „Аз, проклетникът“ да е най-успешният анимационен франчайз в историята и за пореден път убежзава зрителите в качествата му в кината.

Режисьор на „Аз, проклетникът 4“ е Крис Рено („Аз, проклетникът“, „Сами вкъщи“), а сърежисьор е Патрик Делаж („Ела Изпей! 2“,„Сами вкъщи 2“). Сценарият е дело на Кен Даурио („Аз, проклетникът“) и Майк Уайт („Белият лотос“), а продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман („Супер Марио Bros.: Филмът“).

Проклетията става мега с „Аз, проклетникът 4“ от 5 юли 2024 г. само в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX: