Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ в кината

Тролчета: Бандата се събира

Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ в кината.

От 27 октомври 2023 г. малки и големи зрители затягат коланите, защото шареният и динамичен свят на тролчетата се завръща в кината с щуро и цветно пътешествие с любимите ни анимационни герои в дългоочаквания филм на DreamWorks Animation „Тролчета: Бандата се събира“!

Най-новата част от любимия на малки и големи франчайз, известен със своите запомнящи се герои, мелодии и стоплящи сърцето истории, издига приключенията на съвсем ново ниво и обещава грандиозен музикален спектакъл.

В „Тролчета: Бандата се събира“ Попи и Клон най-накрая официално са двойка, но като че ли между тях все още има недоизказани неща. Докато двамата се отправят на сватбата на техните приятели Бриджит и Крал Грисъл, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи – феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Коприна и Кашмир, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.

Ново видео ни запознава с Блясъчко – най-малкия (или пък най-големия?) разкошен и остроумен член на колектива, който с лекота внася още повече смелост, стил и съобразителност в шеметната продукция. С нова доза хумор клипът загатва за част от това, което предстои, а именно – безброй уроци за живота, куража и може би дори любовта..

„Тролчета: Бандата се събира“ е перфектният семеен филм, който ще очарова както децата, така и възрастните. Не пропускайте шанса да изпитате радостта, забавлението и музикалната енергия, които тролчетата пренасят на големия екран.

Начело на „Тролчета: Бандата се събира“ са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след успеха на „Тролчета: Турнето“, и продуцентът Джина Шай. Ко-режисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на хитове като „Чудовища срещу извънземни“ и „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“.

Ролите на български озвучават Кръстина Кокорска – Криста, Момчил Степанов, Яница Маслинкова, Владимир Зомбори, Йоана Драгнева, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Константин Лунгов, Тодор Николов, Светломир Радев, Никола Попов, Иван Велчев и др.

Зрителите хващат ритъма с „Тролчета: Бандата“ се събира от 27 октомври само в кината на 2D, 3D и 4DX: