Най-добрата хореография в мъжки клипове

За доброто настроение на всички представяме дузина видео клипове на популярни хитове на певци и мъжки групи от последните 30 години с изключително добра хореография.

След като представихме красиви женски видео клипове, отличени с награда за най-добра хореография на музикалните видео награди на MTV, сега представяме и дузина мъжки клипове от последните три десетилетия с изключителни танци и хореография.

Turn Up The Music на Крис Браун печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2012. Хореографията на танците на изпълнителя, поддържащите танцьори и масовката в клуба е дело на Ануар Флий Бъртън.

Let Me Talk To You / My Love на Джъстин Тимбърлейк печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2007 г. Хореограф е Марти Куделка.

Thriller на Майкъл Джексън печели наградата за най-добра хореография на първите Музикалните видео награди на MTV през 1984 г. Хореографията е дело на самия Майкъл Джексън и на Майкъл Питърс.

Treasure на Бруно Марс печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2013. Хореографси е самият Бруно Марс.

Weapon Of Choice на диджей Fatboy Slim печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2001. Изпълнителят във видеото е кино звездата Кристофър Уокън, а автори на хореографията са Майкъл Рууни, режисьорът Спак Джоунс и самият Уокън. Заснето е в хотел Мариот в Лос Анжелис.

Bye Bye Bye на ‘N Sync печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2000. Хореограф е Дарин Хенсън.

Sad Songs (Say So Much) на Елтън Джон печели наградата за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 1985. Хореограф е Дейвид Аткинкс.

Levels на диджей Авичи е с номинация за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2012 и хореография на Ричи Грийнфийлд и Петро Папахаджиопопулос.

OMG на Ъшър е с номинация за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2010 и хореография на Акомон Джоунс.

#thatPOWER на will.i.am и Джъстин Бийбър е с номинация за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 2013 и хореография на Фатима Робинсън и Рьо Ногучи.

Fast Love на Джордж Майкъл е с номинация за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 1996 и хореография на Воган и Антеа.

You Got It (The Right Stuff) на New Kids On The Block е с номинация за най-добра хореография на Музикалните видео награди на MTV 1989 и хореография на Тайрон Проктър.

Снимка: Eversheds International

loading...