Най-достъпните афродизиаци

Представяме списък с най-достъпните афродизиаци, които препоръчваме на всички, които имат нужда.

Списък с храни – афродизиаци, които доказано имат отношение към повишаване на потентността и лесно може да използва всеки, публикува lekar.bg.

Стриди:
Стридите са известни като афродизиак още от древността. Вече е установено, че тяхното възбуждащо действие се дължи на високото съдържание на желязо и цинк. За да бъдат стридите максимално ефективни, те трябва да се ядат пресни т.е. без термична обработка.

Аспержи:
аспержи


Аспержите са богати на витамин А, фосфор, калций и калий. Те с право се смятат за възбуждаща храна не само за мъжете, а и за жените.

Яйца:
яйца

Тази богата на белтъчини храна отдавна е известна като естествен сексуален стимулатор. От тях можете да се възползвате през цялата година, а не само по Великден.

Зелени зеленчуци:
копър

Зеленчуците със зелен цвят още от най-древни времена те са възприемани като “магьосническа трева”. Тяхната тайна е във витамините и минералите, които особено младите растения съдържат в голямо количество. В копъра, магданоза и марулите се съдържат най-много витамин А, витамин С и групата витамини В, а също така фосфор, калций и калий.

За доброто настроение на всички поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

Снимки: sxc.hu