Най-желаните за флирт мъже и жени в Европа


Изключително мащабно проучване сред населението в Западна Европа показва кои са най-желаните за флирт мъже и жени на Стария континент.

При обширно изследване, обхванало над 50 хил. европейци, стана ясно кои са най-желаните мъже и жени за срещуположния пол.

На първо място сред мъжете се класират италианците, а сред жените – испанките, пише сп. The Week.

Изследването е поръчано от онлайн туристическа агенция, като е обхванало 53 406 мъже и жени в седем европейски държави на възраст между 18 и 35 години.

Хората били запитани гадже от каква народност би била мечтата им при почивка в чужбина им при евентуален ваканционен флирт с представители на Белгия, Великобритания, Германия, Италия, Португалия и Франция. Анкетираните нямали право да избират представителите на солбствената си държава.

Испанките оглавили класация сред отговорите във всяка от останалите шест страни. Италианките и германките се класирали на второ място, следвани от датчанките.

Италианците пък спечелили първото място като най-желани с малка преднина, пред класираните на второ място британци и испанци, а на трето място били германците.

За изненада жените в нито една държава не посочили французите на първо място, което налага изводът, че вече губят имидж на желани субекти за флирт за една нощ.

На снимката: италиянският балетист Роберто Боле; фотограф: Марк Хом, сп. Vanity Fair