Най-желаните за флирт мъже и жени в Европа


Изключително мащабно проучване сред населението в Западна Европа показва кои са най-желаните за флирт мъже и жени на Стария континент.

При обширно изследване, обхванало над 50 хил. европейци, стана ясно кои са най-желаните мъже и жени за срещуположния пол.

На първо място сред мъжете се класират италианците, а сред жените – испанките, пише сп. The Week.

Изследването е поръчано от онлайн туристическа агенция, като е обхванало 53 406 мъже и жени в седем европейски държави на възраст между 18 и 35 години.

Хората били запитани гадже от каква народност би била мечтата им при почивка в чужбина им при евентуален ваканционен флирт с представители на Белгия, Великобритания, Германия, Италия, Португалия и Франция. Анкетираните нямали право да избират представителите на солбствената си държава.

Испанките оглавили класация сред отговорите във всяка от останалите шест страни. Италианките и германките се класирали на второ място, следвани от датчанките.

Италианците пък спечелили първото място като най-желани с малка преднина, пред класираните на второ място британци и испанци, а на трето място били германците.

За изненада жените в нито една държава не посочили французите на първо място, което налага изводът, че вече губят имидж на желани субекти за флирт за една нощ.

За доброто настроение на всички от Zdraven.bg поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

На снимката: италиянският балетист Роберто Боле; фотограф: Марк Хом, сп. Vanity Fair